efterskolernes dagJa, så har jeg fået fobi over endnu en hjemmeside..

Denne gang er det fra en hjemmeside, som jeg egentligt synes er ret flot, de har dog et problem. Men det kommer jeg frem til senere.

Lad mig først lige opføre mig ordentligt og præsentere deres side.

Det er Lunderskov Efterskole, som har en landingsside der skal få besøgende til at møde op til et arrangement som hedder “Efterskolernes Dag”

De beskriver det selv sådan her:

På den guidede rundtur kan du opleve, hvordan de nuværende elever arbejder i deres linjefag og på vores store scene, vil der regelmæssigt være små indslag fra årets første forestilling, som eleverne netop dagen før har afviklet. Forhåbentligt vil du også kunne mærke den særlige og varme atmosfære som folk siger, der er på Lunderskov Efterskole – Dette afsnit er taget fra den her side

Og teksten er sådan set rigtig fin. Den spiller på at det bliver en rar oplevelse, og fortæller helt simpelt hvad man kommer til at opleve på denne Efterskolernes Aften.

Men når du scroller ned i bunden af siden, ser du hvor jeg får en fobi.

Nej det er ikke videoen.

Deres “Call To Action” er forkert

“Call To Action” er et begreb fra min verden indenfor online marketing, som betegner en knap på en hjemmeside, som skal få brugeren til at klikke og foretage sig en handling.

Og der har vi fejlen.

Efter at have skrevet vidt og bredt om denne “Efterskolernes Dag”, så er der knap i bunden som misandten peger mod deres Facebook side.. Jamen, for pokker det er dumt.

Lav nu en knap i bunden til dem som er kommet hele vejen ned i bunden af siden, og rent faktisk gerne vil møde op på denne efterskole.

Man kan ikke alt

Igen, så synes jeg at deres hjemmeside er rigtig fed, fordi den helt sikkert appellerer til en masse kreative unge som gerne vil på efterskole. Og til det formål er den helt genial, og deres efterskole ser god og sjov ud, men jeg får alligevel fobi over at de gør så meget, og så når de endelig er klar til at få folk tilmeldt sig deres efterskole, så lægger de en knap op, om at man skal tilmelde sig deres Facebookside.

Så derfor igen, man ikke alt. Jeres efterskole ser cool ud, men i skal lige stramme op på jeres online marketing.

Undskyld for at jeg skælder ud. Men har jeg ret synes du ?

Giv gerne din kommentar i feltet her nedenunder.