En ny side om kaffevogne… Som giver mig mig flere fobier

kaffevogn københavn

Så faldt jeg over endnu en side om kaffevogne. Denne gang hedder de Kaffekvaernen.dk.

Sådan her skriver de om sig selv:

Tanken var i stedet at gøre det muligt at få en friskbrygget kaffe med i hånden – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smagsoplevelse. Og hvordan kunne man så det? Ud fra dette spørgsmål opstod idéen om den lille kaffebil, der nemt kunne manøvrere rundt i byen og som samtidig havde det nødvendige baristaudstyr til at brygge den gode kvalitetskaffe. – Set på deres hjemmeside her

De har helt sikkert rigtig god kaffe, da jeg ved at kaffekvaernen.dk er en del af NCR der ligger i Nordhavnen. Det er er et kafferisteri som også uddanner baristaer. og som jeg ved ligger helt i top når det handler om god kaffe, som man ikke får fobier over.

Men altså deres hjemmeside minder jo fuldstændig om den hos Kaffe-moelle.dk, som jeg har anmeldt her

Og man skal ikke ligne hinanden, og slet ikke når man er konkurrenter

Jeg fandt netop den her hjemmeside fordi de begge 2 ligger i toppen af Google når man søger på “kaffevogn”, eller “kaffevogn københavn” . Og hvis man så forestiller sig at andre også gør det samme kan man ikke undgå at få det indtryk at en af dem har stjålet fra den anden. Hvem der har stjålet fra hvem, det ved jeg ikke og det er heller ikke pointen med det her blogindlæg.

Pointen er at begge sider taber på det.

Fordi det først som jeg tænker, helt ærligt, det er : ” Hvis du stjæler designet fra din konkurrent, hvor god er du så til at brygge kaffe? Kan man stole på dig? ”

Måske det bare er mig der har fået paranoia- hatten på i min jagt efter hjemmesider jeg kan få fobier over ?

Hvad siger du ?

Her er en lille video som måske kan bringe dig i bedre humør. Det handler om en mand der har sit eget folkevognsrugbrød, hvor han sælger kaffe fra. Og det er netop så originalt. i stedet for bare at have en almindelig kaffevogn, eller kaffecykel, så har han et fucking kaffe-camping-folkevognsrugbrød.

Og bare det alene har givet ham 1000 vis af gratis views på Youtube.

Kan du se pointen ?

Tak for kaffe !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *