Ja det var mig. Engang.

Fordi at have været i behandling hos Dansk Fobiskole har jeg ikke højdeskræk mere, og kan derfor pudse en masse vinduer i det firma jeg er ansat i, som du kan finde her: faapudset.dk

Jeg bor i Kastrup, og har altid kigget misundeligt på flyene der kom til indflyvning i Kastrup Lufthavn. Men jeg vidste at det aldrig ville blive mig, for jeg har nemlig højdeskræk. Og ikke nok med at jeg engang var bange for at flyve, så var jeg også bange for at være i fremmede lande, da jeg jo aldrig vidste om jeg pludselig kunne komme til at befinde mig i højderne. I bjerge, høje bygninger, høje broer osv.

Men så fik jeg nok

Og jeg besøgte en kinesiolog som mærkede på min krop, og fik forlæst nogle spændinger jeg havde i kroppen, fordi jeg engang da jeg var barn, så brandvæsenet spule blod op fra fortovet efter at der var en mand der var hoppet ud af vinduet fra 5 sal. Det traumatiserede mig, og det er aldrig blevet forløst.

Min frygt for højder består også helt konkret i, at jeg er bange for at jeg ikke kan styre mig, og pludselig hopper ud og dør. Virkelig ubehagelig følelse. Men så besøgte jeg Zidsel som er kinesiolog fra Skanderborg, og efter 2 gange, var jeg for første gang siden min barndom fri for dette store handicap ikke at kunne befinde mig i højder.

Jeg fik at vide at jeg skulle udfordre mig selv i højderne jævnligt. Og da jeg samtidig stod og manglede et job, søgte jeg job som vinduespudser her i Kastrup.

Det er ikke hver dag at jeg kommer helt op i højderne her i Kastrup, da det mest er parcelhuse vi har herude, men vi er da et par gang om måneden inde og ordne nogle etagejendomme, og der kommer jeg altså op i 5 sal og mere, og hænger halvt ud af vinduet. Helt utænkeligt for bare et år siden.

Så nu er det mig der rejser, mig der flyver og mig der er vinduespudser i Kastrup.

Livet kan være sjovt nogle gange.

Her en lille videoguide til at pudse vinduer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *