Den første bedømmelse

Jeg ved at jeg snakker meget om at den her hjemmeside skal handle om min “fobi”, mod grimme hjemmesider, men jeg skriver altså også at jeg netop ELSKER de flotte hjemmesider, og at jeg ville bruge den her hjemmeside til både at vise grimme hjemmesider, men også flotte hjemmesider.

aktiv3_logo_web_primary_articleDen første hjemmeside her, vil jeg derfor gerne have skal være en flot hjemmeside, som giver mig ro i kroppen.  Det er den her side: www.aktiv3.dk

Selvom det er en side for et rengøringsfirma, så er den ikke plastrer til med grimme billeder osv. Det er en hjemmeside som er ren og lækker og i sit design. Og det synes jeg jo selv er fedt signal at sende, netop som rengøringsfirma.

Problemet kan dog nogle gange være med rengøringsfirmaer, autoværksteder, pizzariaer osv at netop fordi de ikke er fancy forretninger, så sløser de med deres hjemmesider. Det bliver aalt for ofte til noget med nogle billeder i virkelig dårlig dårlig kvalitet, meget lidt information på siderne og det hele udstråler simpelthen bare en form for ligegyldighed, Desværre.

Men det synes jeg ikke er tilfældet med siden hos aktiv3.dk

Se jeg sagde noget pænt om nogen. Dette her er ikke kun en ond side som hænger andre ud. Det er bare mit ønske at bringe mere fokus på de pæne sider dybest set. Så det har jeg gjort her.

Har du nogen sider du synes er smukke, og brugervenlige ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *