Hemmeligheden bag succes

Jeg kan huske første gang jeg blev kaldt for en mønsterbryder og at det var meget sjældent at se sådan nogen som mig.

Det var ca 10 år siden. Men det startede allerede da jeg var ca. 6 år gammel og blev udsat for seksuelt overgreb af min morfar.

Jeg sværgede overfor mig selv, at jeg aldrig ville være ond, og at jeg ville dedikere mit liv til at fortælle sandheden når jeg vidste hvad den var. Han prøvede nemlig at true mig, med at slå mig ihjel, hvis jeg fortalte hvad han havde gjort, til nogen.

Allerede så ung vidste jeg, at hvis jeg ikke turde bryde den trussel, så var jeg færdig. Jeg skulle blive mønsterbryder, eller jeg ville se frem til et liv i absolut fornedrelse.

Senere kom jeg naturligvis til at bevæge mig blandt andre mennesker, som også kæmpede, og som også så sig selv som outsidere.

De heldige af os, var kun afhængige af hash, de andre af hårde stoffer. Nogle af dem, mine bedste venner, endte som hjemløse, døde af overdosiser og andre endte på den lukkede afdeling i årevis. Jeg stoppede med at ryge hash i stedet for.

Nu var al min medicin taget fra mig, og jeg skulle mærke min smerte. Og det gjorde jeg. Jeg brød sammen med angst, sorg og depression. Jeg vidste instinktivt at hvis jeg tog medicin, ville jeg blive afhængig, det ville simpelthen blive FOR fristende at gemme sig bag medicinen. Så det gjorde jeg ikke.

Selv folk der kun anbefalede andre at tage naturmedicin, opfordrede mig til at tage stærk medicin, når de så min tilstand på det tidspunkt. Men jeg lod være. Jeg var overbevist om at, hvis du virkelig vil, og du har hjerter på rette sted, så kan alt lade sig gøre. Når jeg kigger tilbage, skulle jeg måske have taget noget medicin alligevel, fordi det var virkelig nogle umenneskeligt hårde år.

Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange ord, kom der endeligt hul på bylden. Og jeg fik kontakt til min sorg. Sorgen over at have mistet så meget af min barndom, så meget af resten af mit liv og over at have mistet mine bedste venner, i så ung en alder. Jeg græd som en hysterisk , flere gange om dagen i ca 3 år i træk.

Men nu var jeg efter 35 år endelig blevet mig selv. Jeg kunne rumme mig selv, jeg kunne være der for mig selv – Jeg var mig selv.

I denne periode opfordrede folk mig igen til at tage medicin. Igen vidste jeg at det kun ville udsætte mit mål.

Lige pludselig åbnede alle muligheder sig for mig. Jeg har altid været ret intelligent, men jeg jeg lavede trappevask for min bror i hans firma, fordi jeg ikke kunne overskue andet, mens jeg arbejdede med min personlige udvikling.

Men mulighederne kom . Jeg fandt Amino. Det gik op for mig at markedsføring var det som passede til mig. Efter et halvt år med at arbejde med online markedsføring, arbejdede jeg sammen med en koncernchef for et firma som omsætter for over en milliard om året. Kun mig og ham. Det var mit projekt. Ved siden af dette projekt lavede jeg stadig trappevask, og tjente mindre end folk på bistandshjælp.

Jeg begyndte at at lære om søgemaskineoptimering. Jeg arbejdede i 3 år non stop, jeg spiste næsten aldrig, drømte kun om succes om natten, besøgte næsten aldrig andre, glemte at gå i bad og tog ikke en eneste dags ferie.

Efter 3 år, havde jeg fået den succes med søgemaskineoptimering jeg havde drømt om. Min hjemmeside lå nr 1 til 3 over alt på Google. Tilbuddene væltede ind. Jeg tjente gode penge, jeg havde stadig kontakt til mig selv inden i. Kort sagt havde jeg nået alle de mål, jeg havde sat mig som 6 årig.

Kampen har være ulidelig i lange perioder. Og jeg græder stadig nogle gange, når jeg ser tilbage. Men alternativet var endnu værre. Hvis ikke jeg gjorde det, havde jeg ikke kunnet trække vejret som en fri mand.

Hvis du undrer dig over hvad hemmeligheden bag succes er, så er den simpel. Vid at der ikke er noget alternativ, når du er ved at drukne, når du ikke kan trække vejret og når du er fornedret nok.

Se denne her video, som 100 % forklarer hvad jeg mener, og som har inspireret mig til at skrive det her indlæg.

Husk at træk vejret. Det er din ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *