Jeg får lavet en masse sjov på den her side ved at skrive om diverse fobier mod dårlige hjemmesider, men en gang imellem har jeg faktisk også noget seriøst at sige. Tro det eller ej 🙂

Som for eksempel om hvordan jeg stoppede med at ryge ved hjælp af e smøger.

Det skriver jeg om her.

Lad mig høre hvad du synes.

 

e smøgSådan fik jeg nemmere ved at kvitte smøgerne

Jeg har i mange år kæmpet med at finde en god måde at stoppe med rygningen. Det koster mig mange penge, det er usundt, og jeg kan vitterligt mærke, at min krop har bedre af at lade være. Problemet var altid, at jeg ikke kunne finde et alternativ, som jeg virkelig troede på og kunne lide, og derfor røg jeg altid tilbage i den samme gamle rille med cigaretter.

Nu er det dog endelig lykkedes for mig at holde op, og det skyldes først og fremmest, at jeg fandt et par produkter, som rent faktisk gav mig lyst til at stoppe. Jeg tror, det handler meget om motivationen, og hvis produkterne ikke hjælper dig med på vejen, bliver det ofte næsten en umulig opgave. Mit problem var, at jeg havde været fast ryger i rigtig mange år, så den kolde tyrker fra nikotin ville blive nærmest umulig. Jeg blev derfor også anbefalet at prøve andre muligheder, hvilket jeg er glad for den dag i dag.

Jeg fik vist siden ryge-banditten.dk, hvor der findes et stort udvalg af pakker, produkter og hjælpemidler til et rygestop. Jeg var ret begejstret, fordi jeg endelig følte, at jeg kunne finde noget, som også ville passe til mig. Der var både e-juice, e-smøger og andre sideprodukter, og så var det overskueligt at finde rundt på siden, hvilket er vigtigt, når man er en smule desperat efter en løsning.

Priserne var også noget, jeg bed mærke i med det samme, for de er lave, og der er masser af tilbud at finde, så man virkelig sparer gode penge på produkterne. Der er i øvrigt gode mængderabatter, hvis man er flere, som vil hjælpes ad med et rygestop, hvilket, jeg tror, kan være meget hjælpsomt.

E-smøg

Jeg ledte først og fremmest efter en e-smøg, som jeg kunne have med mig over alt. Jeg havde været vant til, at jeg tændte en cigaret, hver gang muligheden bød sig, og det var derfor vigtigt, at jeg havde noget at proppe i munden, selvom det kan lyde en smule primitivt. Jeg ledte både efter alternativer med og uden nikotin, og det kan man jo vælge, som behovet er til. For nogle er det netop nikotin, som er svært at vænne sig af med, imens andre har svært ved, at der ikke er noget at holde ved hele tiden.

Udvalget af e-smøger var enormt stort, og der var også mange pakker, hvor jeg kunne få dem i forskellige farver og med forskellige funktioner. Smagen kan selvfølgelig varieres, så man ikke kører død i den, og der findes mange varianter.

Billig e-juice

Kvaliteten er rigtig høj på e-juice fra ryge-banditten.dk, og der findes eksempelvis en lang række smagsvarianter med forskellige frugter, hvilket jeg personligt er ret vild med. Det giver en friskhed over det, som jeg godt kan lide, og andre kan lide duften af min e-smøg. Derudover kan man også finde smagsvarianter med forskellige former for spiritus, slik, krydderier, tobak, mentol eller kaffe. Der er med andre ord nok at vælge imellem.

Du kan finde ryge banditten i København her:


Læs flere artikler om e smøger her:

Sverige forbyder nikotinholdige e-væsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *